Així mateix, l’Assemblea debatrà un informe de conjuntura política i un balanç del primer any de govern del PP presentats per Alejandro Aparicio
Demà dissabte, a les 10 h està previst l’inici de l’Assemblea de Palma d’Esquerra Unida que es celebrarà al Centre Cultural del Polígon de Llevant .
L’Assemblea s’iniciarà amb la presentació d’un informe de conjuntura política i un balanç dels primers mesos del nou govern municipal del PP fent especial èmfasi, pel que fa a les àrees gestionades per EU durant l’anterior legislatura, en una compartativa dels dos periodes.
El Pla de Treball, que serà presentat per Sebastiano Rossi en nom de la direcció sortint, preten posar les bases per al desenvolupament sectorial i territorial d’EU al municipi de Palma i per a contribuir a la mobilització social en contra de les polítiques neolliberals.
Per últim, l’Assemblea elegirà la nova direcció d’EU amb un sistema mixte de llistes alternatives i proporcionals i de llista oberta on elsa candidats/es es presenten de manera individualitzada.
S’adjunten els principals documents  que serasn debatuts a l’Assemblea
Share This