EU_a_mani_llengua_2012_foto_2

Front les retallades en el camp de la cultura i de drets lingüístics duts a terme pel govern del PP, la societat civil al complet -associacions de tot tipus, plataformes, partits polítics, sindicals i fins i tot col·lectius de docents dels diferents centres educatius de Mallorca- ens hem organitzat per sortir al carrer a manifestar el nostre rebuig i la nostra preocupació per la manca de sensibilitat, dels nostres governants, amb la nostra llengua: la catalana.

Unes 50.000 persones varem comunicar la plaça d’Espanya amb el Consolat de la Mar -quan va arribar la capçalera encara sortia gent- a una manifestació històrica, de les mes nombroses que es recorden, amb un missatge clar i concís: SI A LA NOSTRA LLENGUA.
El govern del PP es troba davant la disjuntiva d’elegir entre escoltar el clam de la ciutadania o emparar-se en la majoria absoluta per continuar amb les seves polítiques de erosió de la cultura i llengua pròpia d’aquesta terra i, així, governar d’esquenes al poble. L’elecció d’aquest segon camí demostraria l’estil autoritari, absolutista i prepotent del PP molt allunyat de la ciutadania i de les seves demandes.
Share This