ies_marratxi

En el seu compromís en defensa de l’Educació Pública i de l’ensenyament en llengua catalana, la llengua pròpia de les Illes i la que contempla l’Estatut d’Autonomia.

També reconeixem la creativitat que mostra el vídeo realitzat pels estudiants, “Enllaçats per la llengua” (www.youtube.com/watch?v=V-ovjSd3w14), pròpia del bon nivell acadèmic del Centre, que ha rebut en diverses ocasions premis atorgats per entitats oficials.

La Conselleria d’Educació, més a la dreta encara que l’actual Govern de dretes, pretén fer callar aquestes veus, que representen la millor consciència i llibertat crítica dels professors i alumnes. No ho aconseguiran. Com va demostrar el cas de les agressions policials de València, no aconseguiran més que difondre i extendre la protesta, i augmentar l’interes per veure l’obra dels joves de Marratxí. A més, l’emprendre investigacions en du a denunciar un “caça de bruixes” sense precedents en democràcia.

Creix el número dels qui veuen el vídeo i reconeixen allò que arriben a fer les persones quan són creatives, crítiques i lliures. Veure el vídeo ens fa forts, ens fa molts. Llegir les declaracions de la Conselleria ens fa riure.


 

Share This