ESQUERRA UNIDA DEMANARA EXPLICACIONS AL MINISTERI DE L’INTERIOR PER LA IRRESPONSABLE ACTUACIÓ DE JOSE MARIA RODRIGUEZ EN EL DIA D’AHIR

EU censura de manera contundent la deixació de les seves funcions i la irresponsabilitat del Delegat del Govern a les Balears, José María Rodríguez, i demanarà explicacion mitjançant el grup parlamentari d’IU

esquerra_unida_a_la_mani_29M_foto_3
La Delegació del Govern permeté en el dia d’ahir, jornada de vaga general, que dues manifestacions – la de CCOO, UGT, USO i STEI-i – i la convocada per un altre grup d’entitats, entre les quals la CNT,  topàs frontalment al carrer Conqueridor de Palma, col.lapsant el trajecte d’un i altre sentit.
Al Delegat el Govern, José Maria Rodríguez, li degué semblar molt divertit provocar aquesta situació o, com a mínim, no prevenir-la com era la seva obligació.
No obstant això, en una jornada com la d’ahir – on molts dels participants i organitzadors es trobaven en un estat de tensió i esgotament físic molt accentuats – aquesta situació podia haver degenerat fàcilment en incidents o en enfrontaments molt desagradables.

En aquest sentit, EU censura de manera contundent la deixació de les seves funcions i la irresponsabilitat del Delegat del Govern a les Balears, José María Rodríguez, i demanarà explicacions mitjançant el grup parlamentari d’IU, sobre la seva actuació.
esquerra_unida_a_la_mani_29M

Share This