pancarta_prou_retalls_majors

EU, que participarà a la mobilització del proper divendres convocada per USO, exigeix al batle de LLucmajor i al President Bauzà que mantenguin funcional aquest equipament.

En la carrera empresa pel PP en contra dels drets socials i laborals cada nova passa facilita la següent. Es aixi que el Batle de Llucmajor s’ha manifestat oficialment en el sentit que “no descartava” el tancament de la residència per a persones majors de Llucmajor.

EU considera, per la mateixa lògica, que cada passa ha de ser contestada amb la major contundència i que, donat el greu dèficit en matèria de residències i centres de dia existents a la nostra comunitat el que cal exigir és un desenvolupament audaç de la Llei de Dependència i que, de cap manera, es pot contemplar la possibilitat de tancar un equipament de la importància de la residència per a persones majors de Llucmajor.

Així mateix, EU vol denunciar les mentides sistemàtiques amb les quals el PP va guanyar les eleccions del 2011. Va prometre que no hi hauria retalls en Serveis Socials, Eduicació i Salut i cada dia s’en produeixen; va dir que la reforma laboral havia de passar per incentivar la contractació i no per abaratir l’acomiadament i l’ha abaritit fins a límits insospitats; va dir que l’amnistia fiscal era una ocurrència a la que mai donaria suport… i l’acaba d’aprovar.

Per totes aquestes raons, EU donarà suport i fa una crida a la ciutadania perquè participi a les concentracions  convocades per USO, divendres, a les 11 h, davant l’Ajuntament de Llucmajor

Share This