EU ha participat activament a la concentració d’avui davant l’Ajuntament de Llucmajor

EU exigeix al batle de LLucmajor i al President Bauzà que mantenguin funcional aquest equipament.

prou_de_retallades_a_llucmajor

Avui divendres, membres de l’assemblea d’EU de Llucmajor amb el suport de la direcció d’EU han participat a la nombrosa concentració en defensa de la residència pública de Llucmajor, que ha tengut lloc davant l’Ajuntament.

EU ha desplegat una pancarta a la qual es podia llegir: “Lluitem pels nostres majors, Prou de retallades!”. Carmona, ha exigit al President Bauzá i al batle de Llucmajor que no tanquin la residència i que demanin a l’executiu de Mariano Rajoy els diners que ha retirat a la nostra CCAA del pressuposts Generals de l’Estat (PGE), diners, que pertanyen legalment a Balears i al conjunt de la seva ciutadania- tal i com està recollit a l’estatut de Balears”.

EU seguirà donant suport a les accions que s’organitzin en defensa de la residència de Llucmajor anunciades avui pels portabeus d’USO davant l’Ajuntament de Llucmajor

Share This