desplegament_de_pancartes_a_es_Trenc

EU durà la problemàtica al Congrés dels diputats interpelant al Ministre Arias Cañete

Avui dematí i des de tots els municipis de Mallorca, però amb molta presència de veïns de Sa Ràpita i Es Trenc s’ha desenvolpat amb molt d’ èxit d’assistència l’excurssió reivindicativa organitzada per EU.

Els assistents han anat des de l’aparcament del Club Nàutic de Sa Ràpita fins a un indret de la platja en el que Manel Carmona coordinador de la coalició ha indicat on es construiria el macro hotel i l’avast de l’impacte que tindria el Macro-projecte que Bauzá vol engegar a aquest índret priviligiat d’altíssim valor paisatgístic i icone del turisme i de l’encant de Mallorca aquí i arreu de l’estat i el Mediterrani.

Posteriorment el responsable de Medi Ambient d’EU Ignasi Martín ha llegit un manifest que ha estat interromput vàries vegades pels assistents amb crits de “qui estima mallorca no la destueix” i “Salvem Es Trenc”. El Manifest ha fet un recorregut històric des de la lluita del 78 fins als nostres dies i ha encoratgat a la ciutadania ha rebel:lar-se contra els atemptats ecològics que pretén el PP.

EU ha profitat l’event per anunciar que amb independència de la preparació d’una Proposició No de Llei (després dels informes jurídics), EU aquesta setmana durà el tema al Congrés amb la formulació de dues preguntes al Ministre Arias Cañete. ¿Piensa el Sr. Ministro que el proyecto que pretende el ejecutivo balear sobre las dunas de sa Rápita i Es Trenc en Mallorca, así como la declaración de Interes Balear cumple la normativa ambiental? ¿Qué medidas va a tomar el Ministerio de Medio Ambiente para evitar que deje de estar protegido un espacio de alto valor paisagístico?

EU amb aquesta primera acció contra l’intent de fer malbé el territori ha deixat constància del malestar existent –només uns dies després de la decissió de Bauzá_

EU ha lamentat que el PP retorni a les receptes de depredació del territori amb el pretexte de sortir de la crisi, receptes d’especulació que són les que precisdsament ens han portat a aquesta crisi.

Finalment, el Coordinador d’EU Manel Carmona ha denunciat que el PP en les darreres hores estigui embullant a la ciutadania, intentant fer creure que les contruccions es realitzaran a 12 kilòmetres de la platja, “és un autèntic escàndol que, com les mentides, no podran amagaar més de quatres dies”.

 

Nota: si no veus correctament la galeria fotogràfica, també pots veure les fotos aquí: https://picasaweb.google.com/113022264972448481830/BerenaReivindicativaEsTrenc09042012

 

{artsexylightbox path=”images/galeria/09_04_12/” previewWidth=”300″}{/artsexylightbox}

Share This