joserra_negocisEl Diario de Mallorca, a la seva edició de dia 14 d’abril, publicà un article d’opinió on es formulaves greus acusacions respecte a les activitats econòmiques privades del President Bauzà.

Més concretament, l’article signat parla de la possible utilització d’IB3 per pagar favors econòmics rebuts pel president en l’àmbit particularm, de l’anomenament com a alt càrrec d’IB3 d’un dels “donants” al Sr. Bauzá de 140.000 euros en doblers negres, i de l’existència de gravacions on empresaris mallorquins “del sector automovilístic” parlen amb dirigents del PP sobre la necessitat de rebre la totalitat de la contraprestació inicialment pactada.

Per a EU es tracta de fets molt greus que requereixen una resposta formal per part del president Bauzá. Aquest té l’obligació moral de desmentir el que s’afirma a l’esmentat mitjà de comunicació o bé de dir el que pugui haver de veritat en el que s’ha publicat.

El seu silenci només es pot interpretar com a por a ser desmentit pels fets en cas que no surti endavant la seva estratègia de tapar el tema i d’evitar que surtin a la llum les esmentades gravacions o d’altres evidències.

Share This