EU considera el cessament de la interventora un gest autoritari i prematur per part del President Bauzà més destinat a fer por entre els funcionaris que a fer llum sobre la qüestió.

 

joserra_on_son_els_durosManel Carmona, Coordinador d’Esquerra Unida  de les Illes Balears considera imprescindible que es constitueixi una comissió d’investigació al Parlament balear per tal d’esbrinar el contingut de les gravíssimes acusacions formulades per la interventora del Govern Balear sobre un pacte entre el Govern Balear i el de l’Estat per tal d’ocultar el volum real del deute a proveïdors del Govern Balear.

 

Carmona sosté que el President és contradictori ja què mantenir una afirmació i el seu contrari a la vegada és un contrasentit que Bauzá haurà d’explicar al conjunt de la ciutadania Balear; contradicció palesa quan diu que“posteriormente aparecieron facturas nuevas que incrementaron el total de la deuda balear” i, a la vegada manté què “Las cifras son reales y esas cifras se detallarán a la mayor  brevedad posible”.

 

Malgrat que el color del Govern de l’Estat en el moment d’aquest suposat pacte no és el mateix que l’actual, EU no descarta dur el tema al Congrés dels Diputats per tal de demanar la documentació i les informacions que puguin ser més adients per ajudar a esbrinar el cas.

 

Així mateix, EU no descarta emprendre accions judicials en el cas que les dades que surtin a la llum així ho puguin aconsellar.

 

EU considera aquesta situació d’una enorme gravetat i sense precedents a la nostra comunitat autònoma perquè mai un funcionari de tan alt nivell i amb tanta informació sobre els fets, havia denunciat actuacions corruptes – perquè corrupció és ocultar la realitat i mentir a la ciutadania – per part del Govern Balear.

 

Es per això que aquest no és un moment de cessaments ni de vendettas sinó un moment de transparència màxima i de poder sentir a totes les parts per tal de poder saber si les gravíssimes acusacions formulades són certes o no.

 

Acusacions tan greus exigeixen que els papers es posin sobre la taula i fer un enorme exercici de transparència.

Share This