Esquerra Unida de les Illes Balears vol manifestar el seu total suport a la iniciativa proposada pel GOB “Encadena’t per Sa Ràpita i Es Trenc” pel proper diumenge 29 d’abril. Esquerra Unida ja s’ha manifestat reiteradament en contra de la construcció del macro-complex hoteler amb camp de golf que es vol fer a Son Durí. Es tracta d’un projecte que suposarà un gran impacte ecològic i paisatgístic a un indret emblemàtic de Mallorca, especialment apreciat per la conservació del seu entorn natural. Esquerra Unida denuncia el greu error que significa la política impulsada pel Govern del PP amb la modificació del Pla Territorial de Mallorca i l’impuls de projectes com el de Son Durí, que suposen una enorme passa enrere en matèria de sostenibilitat mediambiental i el retorn a les fórmules basades en el ciment i l’especulació que ens han dut al moment de crisi econòmica actual.

Per això, Esquerra Unida vol animar a totes i tots els seus simpatitzants i a tota la ciutadania en general a formar part de la gran cadena humana que unirà s’Arenal de Sa Ràpita i Es Trenc . Es necessiten 1500 persones per simbolitzar la protecció que volem per a aquestes platges, amb l’objectiu de fer rectificar aquest error i aturar el projecte del macro-hotel.

 

cartell_es_trenc_290412

Share This