El batle Isern consent que el Lluis Sitjar sigui un focus d’insalubritat, inseguretat i exclusió social amb tal de no fer complir als propietaris les seves obligacions
lluis_sitjar_2012La primera mesura del batle Isern fou col.laborar amb l’estratègia de la propietat tendent a evitar l’esbucament plantejat per l’anterior govern i a mantenir viva l’expectativa de fer el pelotazo urbanístic dissenyat des del Reial Mallorca SAD (propietat de la majoria de les accions del Lluis Sitjar) i presentat públicament poc abans de les eleccions ( un pelotazo que, ara mateix, només està aturat per l’actual conjuntura econòmica)
El preu d’aquesta estratègia ha estat mantenir el Lluis Sitjar com un reducte  d’insalubritat i  de risc per als bens i per a les persones en el bell mig de la ciutat. La propietat incompleix les seves obligacions derivades de la legislació urbanística : mantenir la seva propietat en condicions de seguretat i higiene i no consentir que es converteixi en un guetto social i en un refugi per a activitats delictives.
Però, evidentment, l’Ajuntament no té cap intenció de complir la seva obligagació i de, tal i com mana la llei, obligar els propietaris a complir les seves responsabilitats o executar subsidiàriament les actuacions necessàries i imputar el seu cost a la propietat.
Les declaracions d’ahir del regidor d’Urbanisme en el sentit que es posaran més policies locals per vigilar la zona són una befa per a la ciutadania : és la propietat qui, en tot cas, ha de posar seguretat privada per vigilar la seva propietat
Una vegada més, el PP sacrifica els interessos generals de la ciutat en l’altar dels que considera els seus amics i/o una pesquera de vots important
Share This