joserra_negocisEn successives ocasions i a un mateix medi de comunicació han sortit a la llum pública les següents informacions relatives a irregularitats del President Bauzà en l’àmbit de les seves activitats econòmiques privades :
1) Ser accionista i co-administrador de  l’empresa Divino (José Antonio Guitart Poch SLNE)  i  propietari i administrador de l’empresa Bauser International i incomplir així la llei d’incompatibilitats de les Illes Balears pel que fa a les funcions dels membres del govern.
2) Ocultar aquesta condició al Registre d’Interessos del Parlament de les Illes Balears
3) Haver rebut 140.000 euros en doblers negres per part d’un grup d’empresaris a canvi de favors realitzats a través de l’administració autonòmica i, més concretament, d’IB3.
4) L’existència de gravacions on es negociava aquest deute i el seu pagament “en espècies”.
Els fets són de tal importància que el silenci del Sr. Bauzà resulta de tot punt inadmissible. El Sr. Bauzà ha de desmentir formalment les informacions publicades i, eventualment, emprendre acciones en defensa del seu honor o, cas contrari, ha de dimitir de manera immediata.

Quan la deriva judicial de la corrupció de Jaume Matas és encara notícia quotidiana al mitjans de comunicació, la idea de un revival amb el Sr. Bauzà com a protagosnista resulta absolutament insoportable

Share This