EU_Mani_Es_Trenc_290412

 

EU considera deplorable i provocadora les directrius i l’actuació de la policia local de Campos

 

Avui dematí un nombrós grup de membres de la direcció d’Esquerra Unida, amb Manel Carmona al capdavant, els cooridanadors de Palma, Alejandro Aparicio i Conxa Calafat, el responsable de medi ambient Ignasi Martín,etc. han participat a la cadena humana organitzada pel GOB a sa Ràpita en defensa del nostre territori.

 

La festiva i multitudinària jornada s’ha tancat amb la deplorable actuació dels membres de la policia local de l’ajuntament de Campos que, segons han manifestat han tengut indicacions de multar els vehicles aparcats ja que el pàrking i els carrers de Sa Ràpita s’havien quedat petits.

 

A més de no cumplir amb les seves obligacions de regular el trànsit i vetllar per la seguretat dels milers de ciutadans i veïns de Campos, s‘han dedicat a multar els vehicles dels manifestants provocant tensions i situacions de perill totalment innecessàries, fins a l’esperpent d’haver de ser protegits per la guàrdia civil que ha tengut una actuació impecable, dialogant amb els conductors i advertint que a les carreteres és la Guàrdia Civil de Trànsit qui té la potestat i la competència per a multar i no la policia local campanera que ha actuat sota directrius clarament partidistes sota les ordres de l’Equip de govern campaner que, el Batle de qual ha estat aquestes darrreres setmanes escalfant l’ambient previ a la concentració amb mentides, desqualificacions als ecologistes en general i als membres d’Esquerra Unida en particular, com a Canal 4, iB3 ràdio, etc.

 

Davant aquests fets EU demanarà explicacions al delegat de Govern perquè expliqui si les indicacions i les actuacions de la Policia Local de Campos s’han ajustat als procediments establerts en aquests casos i si han estat dintre de la legalitat.

Share This