00034_00029

Manel Carmona ha acusat al president Bauzá de cínic per manifestar en menys de 24 hores que mantindrà les despeses del Palau de Marivent alhora que ha anunciat una retallada espectacular de la despesa pública, sota l’eufemisme de “Plan para el equilibrio económico de Baleares”. Una retallada històrica i sagnant per la ciutadania i  l’estat del benestar a la nostra CCAA.

EU sosté que el Govern Balear i el Govern Central ens estan portant a una crisi sense precedents. Cada mesura i cada pla que presenten no fa més que aprofundir negativament en els deteriorament dels drets socials de les classes populars i els interessos generals de la immensa majoria de la ciutadania.

Carmona ha recordat que a la campanya electoral, EU a Balears va introduir com a concepte la necessitat d’oposar-se en  tots els àmbits -Parlament Europeu, Congrés Espanyol i CCAA-  als plantejaments defensats per l’eix Merkel-Sarkozy, oposant una alternativa econòmica coherent i superadora del debat “ja obsolet, sobre el finançament autonòmic” en el que estaven situades encara la resta d’opcions polítiques…

En aquest sentit, el Coordinador d’EUIB ha cridat a la mobilització permanent contra el desmantellament de l’estat del benestar que estan portant a velocitat de vertigen el PP i oposar amb claredat l’alternativa existent que passa per recaptar més d’una forma justa “que pagui més qui més té” amb polítiques fiscals progressives, un pla de xoc contra el frau fiscal i l’economia submergida i l’estímul de l’economia amb inversions públiques, tal i com està fent Obama als EUA amb resultats positius per al creixement econòmic i la creació d’ocupació.

Share This