Esquerra_Unida_1_de_maig_2012Carmona afirma que Bauzá i els seus consellers no tenen autoritat moral per dur a terme els brutals retalls anunciats en Salut, Educació, etc. perquè el seu status econòmic els immunitza contra els seus efectes perversos

El Coordinador General d’EUIB ha fet una darrera crida aquest matí a la participació massiva en les manifestacions convocades a les diferents illes amb motiu del dia primer de maig.

Les organitzacions sindicals han de sentir-se recolzades en el dia d’avui perquè elles són el pilar fonamental de la protesta contra les polítiques suïcides front a la crisi que ha emprés el PP a tots els nivells institucionals.

“El PP ens està acostant a l’abisme grec i no a la situació de França o Alemanya”, ha afirmat Carmona. En efecte, la recessió econòmica del primer trimestre d’enguany demostra que ja s’ha iniciat el cercle viciós en el que, malauradament, es troben els grecs: retalls en la despesa pública, recessió econòmica, increment de l’atur, minva del consum intern, minva dels ingressos fiscals i retorn a majors retallades en la despesa pública i a la recessió econòmica.

L’enormitat d’aquesta errada serà la tomba política del PP, ha afirmat Carmona, perquè el país no suportarà els enganys de la campanya electoral ni el patiment social que es derivarà d’aquestes polítiques ultralliberals i dogmàtiques.

Per últim, el coordinador d’EUIB ha afirmat que ni a Bauzá ni als seus consellers els tremola la mà a l’hora d’aplicar aquestes polítiques senzillament perquè el seu patrimoni i el seu nivell de vida els fa immunes al deteriorament de l’Educació i la Salut públiques i a l’ofegament dels Serveis Socials

Share This