Treballallafors_Hosp_Joan_March

Gaspar Llamazares portarà la dramàtica situació de la sanitat de les Illes al Congrés

 

La partida serà demà dissabte, a les 11hs,  des de la plaça d’Es Garrigó (sortida de Bunyola cap a Santa Maria, ja que dissabte dematí hi ha mercat a la plaça de Bunyola)

 

Membres de la direcció d’EU han visitat avui dematí els treballadors i treballadores dels hospitals que Bauzá vol tancar, el General i el Joan March.

 

EU representada pel seu Coordinador Manel Carmona, per Manuel Cámara i per Sebastiano Rossi s’ha solidaritzat amb els treballadors i treballadores als qual han animat a resistir, perquè “no només estan defensant les seves condicions de treball sinó el dret a l’assistència gratuïta i universal a la salut pública dels ciutadans de les Illes”.

 

EU presentarà mitjançant Gaspar Llamazares, diputat que porta els temes sanitaris del Grup Parlamentari de l’Esquerra Plural, una sèrie d’iniciatives al Congrés en relació a la situació sanitària a les Illes, entre les que inclourà la situació relativa als Hospitals General i Joan March.

 

EU tornarà demà dissabte a l’Hospital Joan March en la marxa convocada per Esquerra Oberta de Bunyola, coalició a la que pertany EU de Bunyola, que partirà, a les 11hs,  des de la plaça d’Es Garrigó, sortida de Bunyola cap a Santa Maria, sota el lema “No al tancament de l’Hospital Joan March”

 

EU fa una crida a la ciutadania a participar en la marxa a peu demà dissabte, des de Brunyola fins a les portes de l’Hospital Joan March, on seran rebuts pels treballadors per a defensar el dret a l’assistència sanitària, gratuïta i universal.

 

pancartes_a_les_portes_del_Joan_March

 

tendes_campanya_portes_Joan_March

Share This