Bauzá declara a una entrevista a TVE que exigirà les inversions estatutàries per les Illes, mentre que els diputats Balears del PP al Congrés fan el contrari, acaten la disciplina de partit i la submissió als interessos del govern central rebutjant inversions molt importants per a les nostres illes

 

Una vegada acabat el tràmit de discussió de les esmenes als pressupost generals de l’Estat, hem vist que la majoria absoluta del PP ha rebutjat sense arguments el conjunt de les 3.500 esmenes presentades pels diversos grups parlamentaris, excepte tres d’elles.

 

Els diputats balears de PP, tot i que s’omplen la boca d’afirmacions en defensa de les illes, a la pràctica assumeixen com a propi uns pressupost que són una vergonya per a Balears. No només no en presentat cap esmena, com varen dir que farien al seu moment, sinó que tampoc han estat capaços de negociar amb el govern l’acceptació d’alguna esmena o de part d’ella que significàs una millora de les inversions. Ni tant sols hi ha constància que ho hagin intentat.

 

D’aquesta manera, ni les inversions estatutàries (una obligació legal que permetria reduir el dèficit històric d’infraestructures públiques), ni la millora de la xarxa ferroviària, ni la mobilitat, ni les inversions turístiques, les depuradores o les seus judicials, rebran ni un euro més de l’esquifida o nul·la previsió que figurava al projecte de pressuposts.

 

Esquerra Unida considera molt lamentable aquesta actitud dels parlamentaris del PP, que no han estat a l’alçada de les circumstàncies i que no es correspon a les promeses que feren en la campanya electoral.

Imatge en línia 2

Share This