Dimarts 22 de maig, uneix-te a la jornada estatal de lluita, que a Mallorca serà de cacerolada a tots els centres i de concentració a les 19h, amb cacerolada final, a la plaça de s’Escorxador de Ciutat.

 

Esquerra Unida de les Illes Balears vos convoca una vegada més a una jornada de lluita.

Aquest cop per oposar-nos a la destrucció de l’educació pública per obra de les polítiques ultraliberals instaurades també aquí, pel Govern del Partido Popular.

És necessària una demostració de força, d’unió entre les esquerres, de cohesió social contra l’eliminació dels nostres drets, contra l’ampliació de més retallades en educació.

 

Imatge en línia 1

 

El president José Ramón Bauzá i el seu portaveu i conseller d’educació, Rafael Bosch  (ex-director de dos centres privats a Ciutat), menyspreen la responsabilitat dels mestres i professors, i menteixen quan diuen que les seves reformes no alteren la formació ni el futur dels joves.

 

No és cert que així “optimitzin recursos”. La veritat és que acomiaden més professors; que redueixen coneixements i assignatures, necessàries pel currículum dels alumnes, amb l’eliminació de 2 hores setmanals; que alteren els horaris dels pares i mares, treballadors en estat precari per mor de les seves reformes laborals; que massifiquen les aules amb l’augment d’un 20 % d’alumnes que impedeix la bona transmissió de coneixements; que augmenten el fracàs escolar, enviant al carrer joves sense formació i sense ocupació.

 

Àrea d’Educació d’Esquerra Unida de les Illes Balears

Share This