pancarta_EU_2

 Manel Carmona qualifica les retallades en educació de l’executiu Balear d’ “agressives i violentes”.

EU valora molt possitivament la jornada de lluita a favor de l’educació pública viscuda avui a les Illes, a la qual s’han sumat gairebé tots els centres educatius i el conjunt de la comunitat educativa, acabant amb una manifestació multitudinària que ha omplit l’esplanada de s’Escorxador, on l’àrea d’educació d’EU ha desplegat una pancarta amb el lema: EDUCACIÓ PÚBLICA, GRATUÏTA, LAICA I DE QUALITAT.

Per EU, el clam ciutadà en favor de l’educació pública hauria de comportar immediatament la reflexió i la rectificació de les erràtiques decisions  adoptades per l’executiu Balear.

En aquest sentit, Manel Carmona ha lamentat que es pretengui criminalitzar els estudiants i professorat de la UIB per la concentració a la Conselleria d’Educació produïda avui.

Carmona  ha instat al Conseller Bosch i al president Bauzá a retirar les “agressives i violentes” retallades contra els drets educatius conquerits durant dècades.

En aquest sentit, el Coordinador d’EU, present a la manifestació amb la camiseta de la Plataforma Crida, ha engrescat i ha animat a l’assemblea de la UIB a seguir amb la seva lluita que és la de tothom, fet que els honra com a col·lectiu humà.


{artsexylightbox path=”images/galeria/22_05_12/” previewWidth=”300″}{/artsexylightbox}

 

No pots veure la galeria de fotos? Idò aquí ens tens una còpia

Share This