Conxa Calafat i Alejandro Aparicio, coordinació d’Esquerra Unida de Palma, consideren que el batle de Palma serà recordat com “l’enterrador” de les polítiques socials donat que les ha considerat una despesa de la que podia prescindir malgrat la crisi.
presentacio_1_any_a_cort_2012
 
Vestits de negre, en senyal de dol, i amb les làpides dels serveis desapareguts o retallats, membres d’Esquerra Unida de Palma han cel·lebrat un funeral civil en memòria d’unes polítiques que,a mesura que creixen els efectes de la crisi, més trobam a faltar.

“Una estafa” ha estat el calificatiu que ha emprat Conxa Calafat per referir-se a les polítiques que el govern municipal del senyor Isern està aplicat. “Pagarem més impostos i més taxes per menys serveis i de pitjor qualitat” ha declarat avui dematí davant les portes del consistori.

En aquest sentit ha manifestat el descontent de la major part de la ciutadania per l’eliminació o reducció fins a l’anècdota de totes les polítiques de caire social que es varen impulsar al llarg de la passada legislatura. Aquest fet, segons Calafat, demostra que “el senyor Isern no és només un gestor -com ell l’agrada definir-se- sinó que és un gestor que pren decissions polítiques en funció d’una ideologia, que no és altra que la del conservadurisme del Partit Popular”.
Especialment dolorsa és la reducció pressupostària a les àrees socials (benestar social, educació, treball, cooperació internacional…) que es destinarà a pagar als bancs en lloc de protegir a qui més ho necessita.
Segons Alejandro Aparicio, crida molt l’atenció que el senyor Isern faci pública la seva volutnat de combatre les duplicitats en l’Administració però que hagi creat una policia “secreta” municipal, competència que pertany a altres cossos de seguretat de l’Estat o que es dediqui a 6 vàters públics 500.000€ quan amb 400.000 es podria reforçar el servei d’ajuda a domicili per persones amb dificultats perquè pogués cobrir a més de 100 persones a Ciutat.
De forma més detallada, Aparicio ha presentat les dades del balanç  que Esquerra Unida fa per aquest “any negre” a Cort i que adjuntam a continuació.
Share This