Esquerra de Menorca expressa la seva la preocupació per la intenció de la conselleria de Sanitat de tancar el centres de salut de la zona centre de Menorca a partir de les 17:30 h i d’assignar un sol metge per a Alaior, es Mercadal, Fornells, es Migjorn i Ferreries en aquest horari.

centro_de_salud_Es_Banyer_de_AlaiorEsquerra de Menorca denuncia que aquesta mesura que, segons sembla s’aplicarà a partir de juliol, arriba en el pitjor moment, atès que a l’estiu la zona centre triplica la seva població i són comunes les urgències que demanen desplaçament. A més, i com és lògic, aquesta mesura suposarà també el col•lapse del serveis d’urgències del Mateu Orfila.

EM recorda que és més car l’ús de les urgències que l’atenció primària, com ja han assenyalat anteriorment els sindicats, i que aquesta mesura és una passa més en la seva política de retallades a la sanitat pública, caracteritzada per la seva ineficàcia, pel desconcert causat en els usuaris i els professionals i per la minva de la qualitat de l’atenció, tant de l’atenció primària com del servei d’urgències.

Share This