La denúncia d’EU treu a la llum que l’Ajuntament va elevar les excavacions de Canyamel a Fiscalia el gener passat.

Des d’EU lamenten i no entenen que en un tema de tanta importància pel municipi l’equip de govern hagi restat callat i en silenci.


A_les_portes_de_lAjuntament_de_Capdepera

Després de la denúncia presentada per Esquerra Unida el passat 17 de maig davant l’Agència de Disciplina Urbanística del Consell de Mallorca, sobre les infraccions en les excavacions que es van produir per la promotora de la urbanització a Canyamel l’any 2007, aquest organisme oficial ha comunicat als responsables d’Esquerra Unida que la denúncia a fiscalia ja es va produir per part de l’ajuntament de Capdepera el passat 25 de gener.


Des d’EU de Capdepera valoren positivament que l’ajuntament hagi entregat l’expedient a la Fiscalia, però a la vegada, no entenen com aquest fet no s’ha explicat a la ciutadania per part de cap membre de l’equip de govern municipal gabellí, ni s’ha emès una simple nota als mitjans de comunicació locals en relació a un tema tan important que ha emplenat titulars i pàgines en els mitjans de comunicació locals i insulars durant anys…


EU ha emplaçat al Batle a explicar a la ciutadania i als veïns quins van ser els motius que el van portar a elevar las excavacions de Canyamel a la Fiscalia, perquè els ciutadans als que representa mereixen conèixer, saber i estar informats  d’un tema  tan important pel municipi de Capdepera i també per a la resta de la ciutadania mallorquina.


Des d’Esquerra Unida esperen que la resposta de l’equip de govern sigui ràpida i en qualsevol cas reiteren que seguiran amb atenció les actuacions i resolucions de la Fiscalia en relació a la denúncia.

Share This