El BOIB del 12 de juny de 2012 publica el nomenament de Rosa Falcón Cortés com a assessora de confiança de la Conselleria de Turisme i Esports.

trama_gurtelEsquerra Unida considera que aquest cas constitueix un nou incompliment de les promeses preelectorals del Sr. Bauzá en relació a la regeneració de la vida política balear i l’apartament d’aquelles persones presumptament implicades en casos de corrupció.

Rosa Falcón Cortés figurava com a Directora d’Over Marketing l’any 2005. Igualment fou responsable de Marketing d’IB3 entre els anys 2005 i 2007. L’empresa Over Màrketing va disenyar les campanyes electorals de Jaume Matas a les eleccions autonòmiques de l’any 2003 i 2007.

Igualment, durant la legislatura 2003-2007, el Govern Matas va adjudicar múltiples contractes multimilionaris a Over Marketing des de nou de les tretze conselleries del Goven (Sanitat, Presidència i Esports, Relacions Institucionals,…) per una quantia propera als 3 milions d’euros.

Els investigadors de la Fiscalia Anticorrupció i de la Policía sospiten que en realitat Matas va pagar les campanyes amb diners públics mitjançant aquests contractes.

Per totes aquestes raons, EU exigeix el Sr. Bauzá una rectificació i el cessament de la Sra. Falcón com a alt càrrec del govern.

Share This