L’APUJADA DE L’IVA, INCLÒS EL TURÍSTIC, DEIXA EN RIDÍCUL AL PRESIDENT BAUZÁ.

rajoy-recortes_b31El conjunt de mesures anunciades avui per Mariano Rajoy provocaran un sofriment social incommesurable i paralitzarà l’economia fins al punt que els ingressos públics cauran dràsticament i impediran la reducció del déficit. És a dir, en Rajoy dóna l’estocada pel mateix camí que ha duit Grècia a la ruina.

Com explicava molt bé el PP quan era a l’oposició, l’apujada de l’IVA és socialment injusta, frena el creixement econòmic i provocarà més atur.

En el cas de Balears, provocarà a més a més, una pèrdua de competitivitat del sector turístic i frenarà el principal motor de la nostra economia.

La minva en les prestacions per atur i les ajudes a la dependència són una vertadera pocavergonyada social i el càstig als funcionaris és profundament injust tant pel contingut com per la seva aplicació lineal a tots els funcionaris, amb independència de les seves retribucions, (el que puposa una nova baixada de més del 7% de les percepcions globals dels funcionaris)

EU fa èmfasi també en el carácter profundament antisocial que tendrà l’anunciada reforma de la llei de bases per impedir que els ajuntaments duguin a terme competències no obligatòries, la qual cosa significarà un gran retrocés en polítiques de cohesió social com les de la dona, vivenda, treball, educació, medi ambient, etc. que han estat escomeses pels ajuntaments per atendre demandes socials de les que cap altra administració se’n fa responsable.

 

Share This