Imatge en línia 1

Ricardo Sixto, anuncia iniciatives de Balears a la reforma de la Llei de Costes i preguntes per esbrinar totes les actuacions desenvolupades per José Maria Rodríguez

 

Manel Carmona insta a Josep Ignasi Aguiló a fer pública la “Reforma del sector públic que està preparant” i diu que és per posar-se a tremolar

 

Ricardo Sixto, diputat del Grup Parlamentari de IU. L’Esquerra Plural al Congrés ha visitat Palma per mantenir una Jornada de treball en la que EU té previst reunir-se amb les associacions del tercer sector, cooperació, immigració, veïnals i amb la recent Plataforma sindical unitària, per tal d’analitzar les dramàtiques conseqüències que tindrà la darrera onada de retallades anunciades per Rajoy i el punt d’inflexió que per EU  representa la intervenció de la troika (comissió europea, BCE i el Fons Monetari Internacional).

 

Ricardo Sixto, ha anunciat que es farà un seguiment de la tramitació de la Llei de Costes i es presentaran iniciatives que vagin encaminades a corregir els desequilibris i atemptats que el Govern de Balears ha proposat, “mirarem si s’arbitren mecanismes de protecció per a paratges com el de les dunes de Sa Ràpita i Es Trenc”.

 

En Relació a Iniciatives de les Illes, Ricardo ha dit que el Grup parlamentari al Congrés demanarà una investigació a fons i tota la informació en relació a les actuacions que ha dut a terme José Maria Rodríguez en relació a la trama Gürtel.

 

Carmona  ha anunciat que es preveu un hivern insòlit, en el que es podrien assolir els 200.000 aturats a les Illes, amb una desprotecció per sobre de les 60.000 persones que restarien sense cap tipus d’ajuda, ni prestacions per atur, ni subsidis de cap tipus…

 

La intervenció en favor de la banca i el sistema financer amb el Memoràndum i les condicions, és sens dubte, un cop a la democràcia i a la sobirania popular un cop dictatorial encarnat per la Troika en favor dels estafadors del bancs i els especuladors. La quarta onada de retallades amplia les conseqüències a nous sectors populars, bombers, policia, sanitaris, infermers, metgesses, professors, militars… petites i mitjanes empreses que patiran la contracció del consum,  adéu a la campanya d’Hivern en el consum i a la contractació que es produeix en aquest període de l’any.

 

L’apujada de l’IVA al 10% en el sector turístic i el 21% en el Golf no fan més que deixar en ridícul a Bauzá… i accentua encara més l’estacionalitat i les seves conseqüències, amb la destrucció de llocs de treball fixes i estables que pasan en el millor dels casos a fixes-discontinus, figura contractual que ja representa el 13% del total dels treballadors i treballadores de Balears.

 

La situació de patiment social es fa palesa amb els desnonaments, només a Palma més de 1700 durant els sis primers mesos de 2012,

 

Bauzá no té paraula ha romput l’acord i els compromisos als que havia arribat amb els representants sindicals de l’educació, s’han perdut ja els escrúpols. Convocant 400 places menys d’interins, deteriorant encara més l’educació.

 

L’anunci de Josep Ignasi Aguiló, vicepresident econòmic… que “confia poder estalviar més amb la reforma del sector públic sobre la que venen treballant” per poder complir amb el dèficit imposat per Montoro, és per posar-se a tremolar!!!

 

Estam davant l’atac més gran contra la nostra democràcia, l’estat de les autonomies, i els drets civils i socials, existeix el perill de retrotreure’ns 50 anys al passat.

 

I davant aquesta situació tenim clar que no els deixarem passar, davant aquesta situació volem fer una crida a la ciutadania en general i tots els sector afectats per les retallades en particular, una crida a la resistència, a la  mobilització, a que s’organitzin, una crida a LA REBEL.LIÓ

 

Aquí si hi ha una força política amb alternatives, que ve plantejant propostes clares per una sortida social a la crisi, perquè no siguin els més febles els que pateixin les conseqüències del desmantellament de l’estat del benestar en favor dels estafadors dels bancs i els especuladors.

 

Carmona ha anunciat que el proper dijous a cada una de les Illes i als municipis capitalins de comarca, al igual que ho faran a la resta de l’estat els nostres companys, sortirem a recollir signatures per demanar un referèndum, perquè la ciutadania té dret a decidir si vol  o no les mesures pactades per Rajoy, unes mesures que deixen en paper banyat les promeses amb les que el PP es va presentar a les eleccions.  

 

Share This