00064_00055 EU sortirà als carrers i places el dijous horabaixa de totes les capitals de comarca de les Illes a recollir signatures per una rebel·lió democràtica, la iniciativa es desenvoluparà simultàniament a tot l’Estat Espanyol.


Mallorca: PALMA. Plaça Espanya, 18hs, INCA. Plaça Espanya, 18hs, MANACOR. Plaça de Sa Bassa, 18 hs

Menorca: MAÓ.18 hs

Eivissa: EIVISSA. Passeig Vara de Rey, 18 hs


EU va presentar ahir la campanya amb el diputat Ricardo Sixto i a les entitats socials i sindicats.

 

El Pla de retallades presentat pel President del Govern al Congrés dels Diputats, en resposta a les exigències plantejades pel memoràndum aprovat per l’ECOFIN dia 10 de juliol passat, és una agressió sense precedents als drets del conjunt de la ciutadania i molt especialment als treballadors i treballadores, a les persones en atur, als qui tenen una ocupació pública o cobren una pensió.

 

És un atac als fonaments que van fer possible el nostre actual sistema constitucional i als principis de la democràcia. Lluny de ser una sortida de la crisi cap endavant, és una regressió econòmica i social, i significa una involució democràtica.

 

Per això, cridam a la ciutadania a una ‘Rebel·lió Democràtica’, per aturar les retallades i exigir al Govern que sotmeti totes aquestes mesures il·legítimes a referèndum.

 

Estam davant l’atac més gran contra la nostra democràcia, l’estat de les autonomies, i els drets civils i socials, existeix el perill de retrotreure’ns 50 anys al passat.

I davant aquesta situació tenim clar que no els hi deixarem passar, davant aquesta situació volem fer una crida a la ciutadania en general i tots els sector afectats per les retallades en particular, una crida a la resistència, a la mobilització, a que s’organitzin, una crida a LA REBEL.LIÓ!

Hi ha una força política amb alternatives, que ve plantejant propostes clares per una sortida social a la crisi, què no siguin els més febles els que pateixin les conseqüències del desmantellament de l’estat del benestar en favor dels estafadors dels bancs i els especuladors.

 

EU_Palma_recollida_firmes_26-07-12
Recollida de signatures a Palma

 

EU_Manacor_recollida_firmes_26-07-12

Recollida de signatures a Manacor

 

 

EU_Inca_recollida_firmes_26-07-12

Recollida de signatures a Inca

Share This