Aquests dies els mallorquins s’estan trobant a casa seva amb la revista “especial un any de govern del PP”, versió escrita de l’Altaveu, revista digital del moviment polític i social que compta amb més de 4.000 subscriptors.

Més de 100.000 exemplars del butlletí d’EUIB han estat difosos en commemoració del 1r any de govern del PP. A la publicació s’explicita l’engany fet pels populars en campanya sobre temes cabdals per a la ciutadania, com són la sanitat, l’educació i els serveis socials i com han incomplert tots els punts del programa, han paralitzat l’economia i ens duen directes a una recessió encara més profunda.

Queda palès que la força encapçalada per Manel Carmona ha estat la formació més combativa i nombrosa al carrer en tots els temes en els quals la coalició roja i verda ha estat al capdavant, juntament amb els sindicats i les organitzacions socials, tals com la marxa pel tren, la protecció del territori, la defensa dels  drets dels treballadors i les treballadores, i la necessitat d’uns serveis públics fonamentals de qualitat, tals com l’educació i la sanitat, que han rebut l’estisorada més profunda en democràcia de mans del govern Bauzá.

EUIB, destaca a l’especial, que és la força a l’alça, que està experimentant, segons totes les enquestes, una pujada històrica, ja que  planteja l’alternativa en la lluita i el combat a les retallades, per aconseguir sortir de la crisi sense renunciar a les conquestes de l’estat del Benestar, amb una societat que respecti la igualtat d’oportunitats i amb un sistema realment democràtic de participació ciutadana.

 


Accedir als PDF en alta resolució o en baixa resolució

 

 


 

 

EU_Palma_recollida_firmes_26-07-12

 

EU_Manacor_recollida_firmes_26-07-12

 

EU_Inca_recollida_firmes_26-07-12

 

[issuu viewMode=singlePage width=490 height=389 shareMenuEnabled=false backgroundColor=%23222222 documentId=120715183107-4cbfd334b4a845959187485aac1bcc34 name=1anygoverndelpp username=euib tag=esquerra%20unida unit=px v=2]

Share This