00067_00058Per Manel Carmona amagrint la Comunitat i retallant en acabar la temporada turística arribarem a 200.000 desocupats.

Per EU les xifres fetes públiques avui posen en evidència una vegada més que les mesures que el PP està adoptant per sortir de la crisi són equivocades, no serveixen per crear ocupació, ni generar creixement econòmic, conduint la nostra CCAA a xifres EPA (enquesta de població activa) inimaginables fa uns anys.

Per EU, el fet que en termes interanuals, l’atur augmenti un 12,63% respecte del segon trimestre de 2011, (14.600 aturats més), és un indicador del que pot passar quan hagi passat la temporada turística i les 60.400 contractacions vinculades a la temporada turística passin a les enquestes EPA.

Per EU, la sortida a la crisi només vendrà des d’una política alternativa i radicalment distinta a la que PSOE i PP han sacralitzat a la Constitució (limitant el dèficit). Cal una fiscalidad progressiva, aturar el frau fiscal, renegociar la devolució del deute amb els terminis que evitin retallar l’estat del benestar, la posada d’un pla d’estímul a l’economia amb una banca pública, i un pla per l’ocupació valent a tot l’Estat, que permeti la creació de milions de llocs de treball, com el que ha presentat IU al Congrés.

Share This