PER EU NO ES PODEN DISSOLDRE LES MANIFESTACIONS AMB AMENAÇA DE MULTES I PROVOCANT TENSSIONS INNECESSÀRIES COM LES VISCUDES AVUI A LES PORTES DELS JUTJATS DE VIA ALEMANYA AMB ELS FUNCIONARIS

Per EU la nova Delegada de Govern no ha tardat gaire a mostrar el rostre més dur i el continuisme amb el seu antecessor.

EU sosté que no es pot reprimir als funcionaris amb la duresa mostrada avui divendres per les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat, en les que s’han produït moments de tensió que es podrien haver evitat , amb altres tipus d’indicacion i ordres a les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat.

EU lamenta que les agressives mesures de l’Executiu del PP tinguin la seva continuïtat al carrer davant la legítima repulsa mostrada pels funcionaris a les concentracions i mobilitzacions que s’estan generalitzant pel tot el País.

Share This