Imatge en línia 1Per Esquerra Unida el naixement d’aquesta Cimera és una molt bona noticia ja que globalitza la lluita contra les retallades i insta al Govern Rajoy a convocar un Referèndum, proposta que  Esquerra Unida presentà a nivell Estatal i que concretà a cada una de les Illes la setmana passada en sortides als carrers i places amb recollida de signatures


Manel Carmona ha felicitat avui dematí als sindicats per l’èxit de la convocatòria de la Cimera Social a Balears i els ha animat a seguir pel camí de fer confluir a tots aquells col·lectius i organitzacions social que senten  en les polítiques de l’executiu del PP el frau democràtic  en la mesura que està fent  tot el contrari del que anunciaren a la campanya electoral.


EU CRITICA QUE BAUZÁ HAGUI ROMPUT EL DIÀLEG SOCIAL


En la mateixa línia del manifest presenta avui per la Cimera Social, Esquerra Unida ha carregat durament contra Bauzá al que acusen de ser el Primer President de l’Executiu Balear que no només menysprea la democràcia i la representativitat dels agents socials, sinó que quan s’ha assegut a dialogar ha alterat els compromisos als quals ha arribat, com ha succeït recentment amb la retallada de docents pels curs 2012-2013

Share This