Un any més et convidam a a la FESTA DE L’ESQUERRA, un acte públic que hem organitzat pel proper divendres 14 de setembre, a les 19hs, al Teatre sindical de CCOO, C/ Borja Moll, 3 Palma.

Un acte obert en el que està prevista la participació del Coordinador Federal d’IU, Cayo Lara.Un event en el que estrenarem un format dinàmic en el que es podran realitzar preguntes al Coordinador General, preguntes que podeu fer arribar prèviament per adreça electrònica (preguntaacayolara@eu-balears.org) i en directe hi haurà dues opcions: La primera mitjançant una plantilla a la qual els assistents podrán escriure la pregunta, la segona, més interactiva, mitjançant Twitter  #preguntaacayo (aquest sistema es visualitzarà en directe a una pantalla lateral).

L’acte acabarà amb un refrigeri per fer d’aquest acte una oportunitat de reunió i sociabilització.

 

cartell_festa_esquerra_2012

Share This