Imatge en línia 1

La Cimera Social de Balears, que agrupa una quarantena d’entitats del teixit social i associatiu, coincidint amb la mobilització que es farà a Madrid, ha organitzat una manifestació a Palma pel proper dia 15, a les 19 hores i amb sortida de la Plaça d’Espanya.

 

L’objectiu d’aquesta manifestació és exigir la convocatòria d’un referèndum, sobre les retallades sistemàtiques que practica el govern Rajoy de manera il·legítima ja que van en contra del programa electoral amb el que va guanyar les eleccions.

 

Esquerra Unida, que ha vengut demanant en solitari des de la tribuna del Congrés de Diputats la convocatòria d’aquest referèndum, coincideix plenament amb els objectius de la mobilització convocada per la Cimera Social. Per aquest motiu, cridam a la població a la participació massiva, per donar una resposta contundent a les mesures antisocials.

 

Davant les retallades sistemàtiques de drets socials practicades pels governs de Mariano Rajoy i de José Ramón Bauzà, davant la submissió als interessos de la gran banca, davant la destrucció planificada de l’estat de benestar, creiem que una altra política és possible. Una política que es centri en resoldre els problemes de la majoria de la societat. Una política que faci que pagui més el que més té, que combati la corrupció i l’enriquiment il·lícit dels que han provocat l’actual crisi econòmica.

 

Per una rebel·lió democràtica de la ciutadania contra les agressions, per la convocatòria d’un referèndum vinculat, tots a la manifestació!

Share This