Imatge en línia 1Bauzá empara el “dret” de les NN GG de mentir i denigrar els docents 

 

Ahir, al Parlament es va vina nova actuació vergonyosa del Govern en la seva croada contra el català: el conseller Bosch que, tot i que sembli mentida, és el responsable d’Educació a les Illes, va tenir la poca vergonya d’afirmar, sense proves, que algun professor havia ofert un punt més a tots els alumnes que anassin a una manifestació a favor del català. Si aquesta afirmació no és certa (i ben segur que no ho és, sinó ja haurien actuat) demostra la pocavergonya i la manca d’escrúpols d’aquest  “responsable” polític, que hauria de ser cessat de manera fulminant. Si fos certa, també hauria de dimitir per no haver actuat i sancionat aquesta conducta inadmissible, cosa que està dins les seves atribucions.

 

Per si tot això fos poc, el president Bauzà no només no rectifica el seu conseller sinó que, disposat a calar més foc en lloc de tractar de reduir tensions, afirma que la llibertat d’expressió empara el vídeo vomitiu de les NN GG del PP en el que es denigra el professorat, atribuint-li actuacions que mai s’han dut a terme.

 

El PP no en té prou en retallar el sou als docents, en eliminar nombrosíssimes places, en augmentar el nombre d’alumnes per aula, en ofegar econòmicament els centres i en genera conflictivitat allà on no n’hi havia amb la mal anomenada “llibertat d’elecció” que, a més es dedica a desprestigiar-los amb mentides. Sens dubte, no els perdona que no hagin acceptat dòcilment les retallades i que protestin –legítimament- contra les decisions absurdes del Govern.

 

Es pot produir un retrocés històric en el nostre sistema educatiu amb les retallades practicades pel govern del PP. Si a més es dediquen a generar problemes allà on no n’hi havia, com és en el tema de la llengua (a pesar de les campanyes a favor, menys d’un 15% han optat per la “llibertat” d’elegir la llengua castellana com a vehicular de l’ensenyament) o a denigrar un professorat que cada vegada té més dificultats per a desenvolupar la seva tasca, el futur de l’educació a les Balears és molt preocupant.

 

La societat de les Illes no es pot permetre que aquests piròmans, aquests autèntics pocavergonya irresponsables, mentiders i manipuladors segueixin al front d’un tema tant sensible com és el de l’educació. Fan falta dimissions ja!

Share This