add8a3b51c46820d0acd5d02f62cba0e

El passat dimarts 2 d’octubre, Esquerra Unida de Palma va inaugurar el Cineforum 2012, un cicle de 10 pel·lícules i documentals que posaran a debat temes d’actualitat que van des de com afecta la crisi al sistema sanitari o al medi ambient, fins a la bimbolla immobiliària, amb el denominador comú de la fallida del sistema capitalista. Si bé és cert que algunes de les propostes que ofereix aquest cicle no tracten temes rigorosament actuals, si que analitzen moments històrics fonamentals per comprendre el món al que vivim avui dia.

Segons Alejandro Aparicio, acompanyat de Conxa Calafat, com a coordinació d’Esquerra Unida de Palma, “és aquest un punt de trobada per a reflexionar col·lectivament sobre el moment que estam vivint i degut a aquesta necessitat, el Consell Polític de Palma va impulsar aquesta iniciativa que combina el rigor i el debat amb l’esbarjo”. A més, va afegir que “hi ha molta gent que encara es creu que la crisi és culpa de l’herència rebuda de Zapatero i que la política no forma part de la sol·lució; per combatre aquests dogmes i aquestes mentides necessitam poder discutir de forma sosegada i aquest Cinefòrum 2012 és un bon lloc per fer-ho”.

Durant la inauguració es va aplaudir la tasca de la comissió d’organització d’aquest cicle i en especial a la figura de la companya Miriam Rader, qui ha treballat de valent per elaborar una proposta ambiciosa i molt completa per aquest Cinefòrum 2012.

En Sebastiano Rossi, coordinador executiu de l’organització política va subratllar el caràcter propositiu d’una iniciativa que vol estimular un “debat interessant, obert i enriquidor” sobre temàtiques d’interès col.lectiu com l’Economia, l’Ecologia o la Política.

 

ebbf3202afa70a2fe698035e257804a8

Share This