intervenci_Manel_Carmona_a_la_campanya_en_favor_Ezker_Anitza-IU

El coordinador d’Esquerra Unida de les Illes Balears, Manel Carmona, participarà aquest cap de setmana en la campanya electoral d’Euskadi, donat suport a la candidatura d’Ezker Anitza-IU, l’organització germana integrada en IU federal. Per a EU de les Illes és important que una força clarament d’esquerres, com és Ezker Anitza, pugui entrar amb una bona representació al Parlament Basc, per defensar en aquesta institució els interessos dels treballadors i de les classes populars basques. Dins l’enfrontament entre forces sobiranistes i estatalistes, els problemes reals de la ciutadania queden diluïts massa vegades. Ezker Anitza és una organització que proposa una estructura federal de l’Estat en el que tengui cabuda còmodament un País Basc amb plena capacitat de decidir sobre el seu futur però, sobre tot, és una organització compromesa amb una sortida social i d’esquerres a la crisi, una sortida que garanteixi el manteniment i la millora de les conquestes socials i un repartiment més just de les riqueses, en un nou model econòmic solidari i sostenible. En aquesta campanya, els mitjans de comunicació de masses discriminen Ezker Anitza, que queda fora dels debats i les cròniques electorals, per aquest motiu és molt important la solidaritat i cooperació de totes les organitzacions federades en IU, com és el cas d’EUIB, que dona tot el seu suport a EA-IU.

 

Foto_amb_el_cap_de_llista_i_candidat_a_Lendakari_Miquel_Arana

 

FOTOS: Intervenció Manel Carmona a la campanya en favor Ezker Anitza-IU i foto amb el cap de llista i candidat a Lendakari, Miquel Arana

Share This