No podem permetre que desaparegui aquesta associació que fa una gran tasca social

estell_de_llevant_2012Les retallades de les administracions del PP en matèria social no paren de provocar damnificats. Ara s’ha sabut que l’associació “Estel de Llevant” que tant bona feina fa en l’atenció a les persones amb problemes de salut mental, es troba a punt d’haver de tancar portes degut a que no rep les subvencions que té compromeses i que ja arriben als 400.000 euros.

És del tot inamissible la manca de sensibilitat d’aquestes administracions cap a les associacions que treballen en el món social, que fan una feina admirable que correspondria a les institucions, amb gran qualitat i amb una administració molt ajustada dels recursos econòmics.

Si desaparegués “Estel de Llevant” més d’un centenar de persones, dels sectors més febles de la societat, podrien veure’s sense cap tipus d’atenció perdent el centre de dia o l’atenció a domicili. Aquesta desatenció es projectaria, a més, sobre les famílies de les persones amb malalties, que perdrien un suport importantíssim.

Esquerra Unida exigeix una resposta ràpida de les administracions que eviti el perill de tancament de l’associació i que asseguri que pugui treballar en el futur sense l’amenaça permanent de no poder seguir amb la seva tasca per manca de subvencions.

Som conscients de la manca de recursos  de les administracions per mor de la crisi econòmica, però sens dubte hi ha altres despeses més supèrflues de les que es pot retallar abans de suprimir unes ajudes que són fonamentals per a la tasca social que s’adreça a les persones amb majors necessitats.

Share This