EL BATLE DE SANTANYÍ NO RECTIFICA I MANTÉ QUE PAGARÀ AMB RECURSOS PÚBLICS UNA FESTA PRIVADA

A pesar del rebuig que ha provocat el coneixement de que el batle de Santanyí vol carregar sobre el pressupost municipal una celebració de comiat, Miquel Vidal, insisteix amb aquesta intenció, afirmant que el dinar que té previst “només costarà 3 o 4.000 euros” i considera “molt normal” que es facin aquest tipus de celebració.


És evident que el batle i secretari general del PP balear no distingeix entre el que és la funció pública i el que són activitats estrictament personals. Els que si ho distingeixen són els ciutadans, que molt majoritàriament, condemnen aquest tipus de pràctiques, que es situen molt a prop de la corrupció política, que suposen una ofensa per a la ciutadania que pateix les conseqüències de la crisi i les retallades dels governs del PP. No es pot anar demanant contínuament austeritat als ciutadans i, al mateix temps, administrar amb aquesta alegria els recursos públics.


L’oposició municipal ja ha manifestat el seu desacord amb la intenció del batle. Des d’Esquerra Unida creiem que haurien de fer una passa més i, a més de rebutjar amb els seus vots l’aprovació de la proposta del batle, anunciar que en cap cas acudiran a una celebració d’aquestes característiques.


Esquerra Unida exigeix una rectificació del batle de Santanyí i la renuncia a malversar diners públics per sufragar celebracions personals.

Share This