Dimarts qui ve, al Parlament, el grup parlamentari del PP tendrà la darrera oportunitat de fer honor a les promeses electorals del seu partit i de donar una sortida política al cúmul d’irregularitats descobertes entorn a les activitats privades del President Bauzá.

 

D’ençà que varen aparèixer les primeres informacions relatives a les activitats   econòmiques privades del President Bauzá, la situació del president no ha fet més que empitjorar. Hem sabut que incorria en incompatibilitat entre la seva funció i les seves activitats econòmiques i, el que és encara pitjor, hem descobert que va falsejar les seves declaracions de béns i interessos per tal d’ocultar aquestes incompatibilitats. En definitiva,

 

Com passa sempre en aquests casos, per tant, el negar-ho tot del primer moment s’ha demostrat una estratègia inútil.

 

El debat parlamentari del proper dimarts situa la qüestió en una segona trinxera : la de saber si el PP i el propi Bauzá entraran en la lògica de l’assumpció de responsabilitats polítiques – tal i com varen prometre durant la campanya electoral – o si  obligaran  les Illes Balears – com  va passar durant l’època Matas –  a incloure la corrupció en el primer pla de l’agenda política balear.

 

Per respecte a la ciutadania, per respecte a la crisis que estan patit les Balears i per respecte a les institucions democràtiques, el grup parlamentari popular té l’obligació d’escollir la primera via.

 

Cas contrari, EU, com sempre, es posarà al capdavant de totes les accions necessàries per tal de lluitar contra la corrupció i reivindicar la dignitat política de les Balears.

Share This