EU creu que és el president Bauzà qui hauria de dimitir

mesquida_i_bauzaS’acaba de conèixer la dimissió del conseller de Salut, Antoni Mesquida, als poc mesos d’haver pres possessió del càrrec.

Pendents d’escoltar les explicacions de Mesquida, el que si demostra aquesta dimissió del que va substituir a la també dimitida/cessada consellera Carmen Castro, és l’absoluta manca de sensibilitat del president Bauzà i del totpoderós conseller d’Economia en relació als temes sanitaris. Sigui quina sigui l’explicació oficial, és evident que Mesquida no ha pogut acceptar les retallades que se li imposen des de l’àrea econòmica del Govern.

Aquesta dimissió també confirma que l’acusació de sectors sanitaris en el sentit de què la gestió de l’àrea de Salut és un autèntic caos estan completament justificades.

Esquerra Unida està convençuda que la gravíssima crisi de govern creada amb aquesta dimissió no es pot solucionar nomenant un altre conseller. El responsable màxim del desgavell en el sector sanitari públic és el president del Govern. És José Ramón Bauzà qui hauria de presentar la seva dimissió per incapacitat manifesta per a gestionar el govern de les Illes Balears.

Share This