L’assemblea d’Esquerra Unida d’Eivissa i Formentera s’ha reunit aquest dissabte per a debatre les documents de la X Assemblea Federal d’Izquierda Unida. En la reunió, a la que ha assistit el coordinador d’EU de les Illes Balears, s’ha debatut sobre la situació política, constatant la necessitat d’oposar-se rotundament a les polítiques de desmantellament de les conquestes socials, de precarietat laboral i d’augment de l’atur i de la pobresa. En aquest sentit, s’ha donat el suport unànime a la convocatòria sindical de la vaga general del 14 de novembre i s’ha acordat participar aportant materials propis en aquesta jornada de lluita.
S’ha valorat molt positivament la tasca realitzada per la Plataforma d’Afectats per les Hipoteques i a tots aquells que treballen activament per aturar el drama dels desnonaments. S’ha constata que aquestes accions comencen a donar resultats i s’ha decidit segui recollint signatures de la ILP contra els desnonaments.
S’han elegit com a delegats per a representar Eivissa i Formentera a l’assemblea de Madrid a Artur Parrón, Elva Alonso i Miguel Vericad.

 

Share This