Segons ha donat a conèixer avui el grup ecologista GOB, el TSJB ha ordenat la demolició del polèmics apartaments construïts a ses Covetes del municipi de Campos, a la zona d’es Trenc. D’aquesta manera es dóna a la fi una solució a la reivindicació històrica del moviment ecologista de Mallorca, iniciada ja fa 18 anys.

L’autorització d’aquest grup d’apartaments, situada en primera línia de costa, en sòl que no permetia aquest tipus d’edificacions i en un indret emblemàtic mai no s’hauria d’haver donat. La irresponsabilitat d’un ajuntament que practicava la política desenvolupista que tantes destrosses ha provocat al nostre territori, autoritzant unes construccions clarament il·legals a portat a que, després d’haver esgotat tots els recursos possibles, ara es vegi obligat a la demolició  i a la restauració dels terrenys a l’estat anterior a l’inici de les obres.

Esquerra Unida felicita molt sincerament el Gob per aquesta victòria i per tota la lluita per preservar el territori. Esperam que en poc temps puguem veure completament restaurat aquest indret, amb la recuperació de les dunes i la seva vegetació i l’eliminació de l’obstacle que suposa aquesta construcció.

Esquerra Unida exigeix a l’ajuntament de Campos el compliment diligent de la sentència sense intentar noves maniobres dilatòries que tornin a endarrerir la restauració de la legalitat territorial.

Al mateix temps, Esquerra Unida reclama que els costos de l’execució de la sentència no vagin sobre els ciutadans de Campos, sinó que s’exigeixin als responsables d’haver concedit una llicència il·legal.

Share This