L’àrea d’educació d’Esquerra Unida anima a tota la comunitat educativa a participar a les tancades simultànies que es produiran el 28 de Novembre als centres educatius de Mallorca per tal de defensar l’educació pública.

 

La iniciativa, TANCAT PER RETALLADES OBERT PER EDUCACIÓ, sorgida en el sí de les Assemblees de la Plataforma Crida, està sent secundada per nombrosos centres de primària i secundària, fins a 51 centres s’han adherit de moment, amb el suport i participació de la FAPA.

 

És una fita molt important per la comunitat civil en general i no sols pel sector educatiu. Es tracta que conjuntament, pares, alumnes i professors, prenguem consciència de la situació en la qual ens trobam. Ens sensibilitzem amb el debat i ens organitzem des de tots el fronts, per fer sentir la nostra veu.

 

Per a Esquerra Unida, les xifres pressupostades, amb una retallada d’uns 24 milions d’euros, l’aprovació de la LOMCE, l’esborrany de decret de convivència (“llei mordassa”) i la pretesa supressió de la immersió lingüística, són motius més que suficients perquè la comunitat educativa es mobilitzi contra el govern del PP.

 

Des d’Esquerra Unida donam suport i participam activament, perquè el conjunt de la societat s’apropiï de les reivindicacions que defensen un dret bàsic de qualsevol persona, com és l’educació pública, que es pretén empobrir i fins i tot privatitzar.

 

Esperam l’èxit d’aquesta jornada!

Per la defensa de l’EDUCACIÓ PUBLICA, LAICA I DE QUALITAT!

 

 

Tota la informació, activitats i accions les trobareu a : http://plataformacrida.blogspot.com/2012/11/tancades-28-n.html

 

Share This