L’anunci del govern municipal de que restablirà el Servei d’Educació d’Adults per al curs 2013/2014 ni tan sols és una veritat a mitjes (que, com es diu sovint, és la pitjor de les mentides): és una veritat a terços.
En efecte, si el que va anunciar el Sr. Martínez ahir es confirma (cosa que està per veure) voldrà dir que, per l’any qui vé es restablirà un MINI- Servei d’Educació d’Adults amb un pressupost de 150.000 euros, és a dir, UN TERÇ del pressupost aplicat pel darrer govern municipal (450.000 euros) i MENYS DE LA MEITAT del pressupost del curs 2011/2012 (el primer gestionat per l’actual govern municipal i que importà 330.000 €)
En aquestes circumstàncies, parlar de restabliment del Servei és jugar, una vegada més, amb les expectatives i la bona fe de molts d’usuaris que, el curs 2012/2013, s’han quedat sense cursos i que, cada vegada més àvids de formació en funció de la desastrosa situació del mercat laboral, en la seva majoria també es quedaran en el curs 2013/2014 a les portes d’un servei que els és més necessari que mai.
En definitiva, EU vol denunciar el caràcter manipulat de la informació facilitada ahir per l’Ajuntament i que les retallades es centrin especialment en les polítiques de caire social
Share This