Aquest dijous una representació d’Esquerra de Menorca – Esquerra Unida, encapçalada pel seu Coordinador Insular, Juanmi Gomila, ha realitzat un acte de protesta davant la seu de la Delegació del Govern a Menorca, durant els actes institucionals que s’han celebrat per part de les autoritats.

foto_06_12_2012

L’acte ha tingut un caràcter pedagògic i a la vegada reivindicatiu, portant mini pancartes amb els articles de la Constitució que fan referència als drets dels ciutadans i ciutadanes, i que no es compleixen. Entre aquests hi figuraven els que parlen del dret a un habitatge digne, el dret a l’educació i la sanitat, el dret a un treball digne, a unes prestacions socials justes, al reconeixement de l’atenció als discapacitats, etc. Però també d’aquells que sí són d’obligat compliment, com són els de la monarquia o la inviolabilitat de la figura del Rei. Finalment també n’havia una pancarta que recordava el darrer article aprovat ara fa un any per part del PSOE i PP en el Congrés dels Diputats, i sense haver demanat l’opinió a la població, i que va suposar la modificació exprés de la Constitució.

La representació d’EM – EU ha estat present davant la Delegació durant el temps en el que els convidats a l’acte institucional anaven arribant, molts dels quals s’han apropat a saludar i a interessar-se pel contingut de les pancartes.

Share This