Un any més, l’Assemblea d’Esquerra Unida d’Alcúdia celebrà el seu tradicional sopar d’Homenatge a la Dona. En aquesta XII edició, Carlos Casal, coordinador de l’assemblea local, donà la benvinguda a dones i homes que s’acostaven per primera vegada a un acte de la formació roig-i-verda. Manel Carmona, coordinador interinsular d’EUIB, els convidà a sumar-se a la lluita i recordà, un cop més, que si existeix alternativa als brutals retalls que seguim patint la ciutadania en general, però que és necessària la implicació personal per tal de poder dur endavant aquests canvis socials tan necessaris. Per la seva banda, Maria Antigua, secretària d’organització d’EUIB, recordar que Esquerra Unida ha estat des de sempre lluitant per la igualtat de drets i oportunitats i oferí un discurs marcat per la crisi i la feminitat, i com aquesta amenaça amb esborrar les fites aconseguides fins el moment.

Finalment es va fer una rifa, donat el marcat caràcter popular d’aquest homenatge.

 

Parlament_Manel_Carmona_07-12-12

 

Parlament_Carlos_Casal_coordinador_EU_Alcudia_07-12-12

 

Parlament_Maria_Antigua_secretaria_organitzacio_07-12-12

 

Veure vídeo: http://www.youtube.com/watch?v=stJZsXQqLkg&feature=g-crec-u

 

07-12-12_Alcudia_foto_assistents_1

07-12-12_Alcudia_foto_assistents_2

Share This