BAUZÀ PREN EL PÈL ALS CIUTADANS DE LES ILLES

El president Bauzà en l’any i mig que porta al Govern ha aconseguit empitjora la qualitat de vida dels ciutadans en tots els aspectes, augment imparable de l’atur, recessió econòmica, retallades socials etc. A més, ha fet en contra de les seves promeses electorals. Bauzà assegurava que reactivaria l’economia, generaria ocupació, no apujaria els impostos i rebaixaria les taxes aeroportuàries i l’IVA turístic.

Idò bé, les taxes han augmentat, amb la conseqüència de pèrdua de connectivitat aèria, l’IVA turístic també augmenta i fa perdre competitivitat, l’augment de la fiscalitat sobre el consum encareix els productes i ens fa perdre poder adquisitiu a tots. Així i tot, com no té prou ingressos per quadrar els comptes i no vol posar pressió impositiva sobre els més rics, s’acaba d’inventar nous impostos que amb molta mala llet qualifica de “verds” i que tornen  a incidir sobre els preus i el consum.

Encara no saben com podran aplicar aquests impostos, no tenen fet el reglament i l’oposició de les patronals els podria obligar a fer alguna marxa endarrere.

El que si és segur és que els impostos acabaran pagant-los els ciutadans. En alguns productes de primera necessitat com l’aigua o la llet l’augment del preu serà d’entre el 20 i el 30%. A pesar d’això, Buzà diu que els ciutadans de les Illes “pràcticament no es veuran afectats per la pujada dels impostos. Aquest personatge no té vergonya, no en té prou amb fer-nos més pobres a tots, sinó que encara ens vol prendre el pèl!

Share This