El pròxim divendres 14 de desembre, una delegació d’Esquerra de Menorca – Esquerra Unida participarà en la X Assemblea Federal de Izquierda Unida que es celebrarà durant el cap de setmana a Madrid.

En aquesta assemblea es fitxaran les línies polítiques estratègiques a seguir en els pròxims anys mitjançant l’aprovació dels documents polítics i econòmics, així com la renovació dels estatuts. Finalment també tindrà lloc l’elecció del Coordinador General de la formació, i de part del Consell Polític Federal, màxim òrgan de decisió entre assemblees. Està previst que Cayo Lara, actual coordinador, es presenti a la reelecció.

La delegació menorquina està formada pel coordinador insular, Juanmi Gomila, així com per Ague Tur i Antoni Carrillos.

 

delegacio_menorca_x_assemblea_iu_federal

Share This