Manel_Carmona_X_Assemblea_Federal_Izquierda_Unida

Manel Carmona, coordinador  d’EUIB, recordà la lluita, la coherència i el compromís de la formació roig-i-verda a la X Assemblea Federal d’Izquierda Unida.

Carmona començà la seva intervenció a l’Assemblea Federal d’IU, que es celebra els dies 14, 15 i 16 de desembre a Madrid, recordant  “aquells que quedàrem a Esquerra Unida podem estar orgullosos. Avui som qui generam l’alternativa i la mobilització”.

EU sempre ha estat a l’avantguarda de la lluita contra la corrupció, que ja en el seu moment va fer caure al president Cañellas pel cas Túnel de Sóller, i fins i tot, va empènyer a UM cap a la seva desaparició amb la denúncia del cas “picnic”.

Carmona recalcà que Esquerra Unida “es troba immersa en un procés d’encara més obertura a la societat, als moviments socials i a la ciutadania per esdevenir un referent polític de molta més gent. Si a més hi sumam la coherència i la lluita sostinguda i costant, ens trobam en un moment que no deixam de créixer en suport social i en referència dels moviments socials. Ara mateix, si hi hagués eleccions a les Illes Balears, Esquerra Unida tornaria a les institucions i desallotjaria el PP”.

EUIB avalà l’Informe de Gestió del Consell Polític Federal presentat pel coordinador federal, Cayo Lara.

La delegació d’Esquerra Unida de les Illes Balears és de 28 membres, qui treballen juntament als més de mil delegats i delegades  d’IU i amb altres formacions d’esquerres, per construir una alternativa política de majoria social front al deteriorament de l’Estat Social i la democràcia i que permeti desallotjar del poder el Partit Popular i les seves polítiques reaccionàries.

Share This