LOGO AREA EDUCACIO

 

icona-facebook

 

http://www.facebook.com/areaeducacio.euib

 

email icona educacio@eu-balears.org

 

 

Amic, amiga,

Davant els atacs i retalls fets al sector educatiu per part de l’actual govern de les Illes Balears, la nostra organització posa al teu abast una adreça de correu electrònic on pots plasmar la teva proposta, denúncia o idea:

educacio@eu-balears.org

Convocatòria de participació

Et convidam a participar en les reunions periòdiques, obertes a tothom, creades com a instrument permanent d’intercanvi d’idees i comunicació, per a donar respostes des de l’esquerra a les retallades econòmiques a l’ensenyament. No consentirem fer ni una passa enrere en un tema tan fonamental per la nostra societat com és mantenir una xarxa educativa pública de qualitat.

Aquesta convocatòria de participació tracta de crear un espai obert:

– d’assemblees periòdiques
– d’accions per visualitzar les conseqüències de les retallades
– de taules rodones de diàleg entre els diferentes col·lectius afectats.

La nostra força política és a la teva disposició per fer arribar al Congrés dels Diputats, per mitjà del Grup Parlamentari Izquierda Unida – Izquierda Plural, tots aquells temes en matèria educativa que tant ens preocupen.

 

 

Share This