Els retards van dels dos als quinze minuts  

Com ja vàrem constatar fa uns dies, el tren “exprés” o tren ràpid entre Inca i Palma no compleix amb l’horari previst en el primer trajecte diari Inca-Palma. Aquesta setmana, els retards han variat dels 2 minuts d’avui, dijous, als més de 15 del passat dimarts, dia quinze, el que representa un retard de més d’un 68% per sobre dels 22 minuts que teòricament hauria de durar el trajecte!

Vista la inoperància dels gestors d’SFM i el mutisme absolut sobre la qüestió del Conseller Company, Esquerra Unida exigeix, que es doni un servei públic de qualitat a la ciutadania i, si no és possible complir amb els horaris compromesos, es rectifiquin de manera que les usuàries i usuaris d’aquest servei públic de transport puguin planificar els seus viatges amb un mínim de seguretat en els horaris.

 
S’adjunten fotografies que demostren els retards denunciats produïts els darrers dies.

 

retras tren inca palma 3

 

retras tren inca palma 1

retras tren inca palma 2

retras tren inca palma 4

retras tren inca palma 5

Share This